Kontaktujte nás

Tel: + 86-20-81716752

Fax: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Přidat: Budova 51, 1850 Chuangyi zahrada No. 200 východní Fangcun Avenue, Liwan District, Kanton, Čína

Domů > Novinky > Obsah
Zvlněné interiérové dekorace dřevo jako hliníkové panely Dec 01, 2017

9.jpg

Četné zvlněnéDřevo jako hliníkové panelyzábal, celý vnitřek sousedství centra v Šanghaji sdružovat místní komunitu a vytvoří atmosféru vřelé a upřímné.

Názvem Underground Forest, Wutopia laboratoře projekt je navržen jako poslední část Onepark Gubei Společenství klubu, která již byla dokončena další prostory, jako je fitness, jóga, lázně, plavecký bazén, káva, dětské hřiště.


10.jpg


Vývojář chtěl vytvořit více jako "socializovaná" prostor, se zaměřením na použití budov jako nástroj k aktivaci smyslu komunitních center za podmínek omezujících vnitřní otevřít a dále podporovat komunikaci čtvrtí


1.JPG


Dvou podlažní budova, celkem 1 000 čtverečních metrů prostoru, se skládá z konferenční místnosti, místnost, čítárna, Dětská knihovna, galerie a audiovizuální místnost.Nachází ve čtvrti Onepark Gubei - high-end rezidenční čtvrť a úrodné místo v Šanghaji - Návštěvníci vstoupit do budovy s obrovským pokrytou schodiště, které také slouží jako veřejný prostor k výběru a mít rychlý pohled na knihy.

7.jpg


Architekti se chtěla vytvořit myšlenku volného čtení a umělecké scény v celém vnitřním prostoru. Oni byli pověřeni změnit návrh projektu, který zahájil výstavbu. V konkrétní implementaci architekti použít rozumné a ekonomicky způsob, jak zasáhnout do změny návrhu.

Nezměnit původní strukturu, územního, normy a jiné základní design celého prostoru prostředí dokončí své znovuzrození. Na podlaze vstupní (horní patro), zakřiveníDřevo obilí hliníkový Paneljemně vzestup a pád, oblačně lustry klikatící se skrz místa, jako kdyby zelené nádvoří je pozván dovnitř a rafinované tvoří lesní jako volné místo. Obyvatele obce mohou odstranit masku ve společenském životě a mít uvolněná komunikace zde s radostí festivalu.6.jpg

"Jak je lidé potřebují být potopen, architekti použil velkou oblast černé slabé míru aktivity a další využití černé a světlé vytvořit soukromé, meditativní místo v zákulisí, stejně jako v koupelně," přidán architekti.

Architekti se chtěla vytvořit nejvíce tajemné nálady koupelny v rámci celého Společenství. Okolí centra dosáhla architektova vize volné komunikace a myšlení.

3.jpg


5.jpg